Статті на тему відбілювання зубів

Капи для відбілювання зубів

Щоб зуби виблискували, як у голлівудських зірок, застосовують найрізноманітніші методи відбілювання: обробку емалі лазером, ультразвуком, фотовідбілювання, спеціальні пасти тощо.

Один із способів провести процедуру самостійно – відбілювання зубів капами.

Видалення зубного нальоту

Зубний наліт відрізняється особливою підступністю.

Якщо свідомо ігнорувати його появу, він повільно, але впевнено перетвориться на зубний камінь. Позбутися якого вже набагато складніше. А далі – привіт карієс.

Відбілювання системою Beyond

Результат відбілювання зубів системою Beyond, як правило, «тримається» до 1–2 років. Звісно, це залежить від того, як ретельно ви стежите за своєю посмішкою і якій їжі віддаєте перевагу.

Відбілювання зубів

Відбілити зубну емаль пробували ще у Середні віки. Правда, результат цих спроб був плачевним. Не випадково на полотнах епохи Відродження дам зображали із серйозними обличчями. Згадайте загадкову напівпосмішку Джоконди. Експерти клініки Healthy Dent упевнені: сучасні методи відбілювання зробили б Мону Лізу більш життєрадісною.

Переваги відбілювання зубів Beyond

Зубна емаль у кожного має свій відтінок, це нормальне явище. Саме тому сліпучо-білі зуби завжди виглядають ненатурально.

А ось у тому, що зуби жовтіють, «винні» багато чинників: агресивна дія середовища, поява мікропор і тріщин на емалі, в які проникають пігменти ягід, соків, чорного чаю і кави. Згодом посмішка тьмяніє, і її відображення в дзеркалі вже не радує нас, як раніше.

відбілити зуби в домашніх умовах

Летять роки, а сліпуча посмішка Мерилін Монро не виходить з моди. Промениста посмішка – символ життєвого успіху, респектабельності та впевненості в собі. І йдеться не тільки про зірок кіно. Кожному хочеться мати красиві білосніжні зуби, але тільки як досягти «голлівудського» блиску? Способів безліч, та далеко не всі з них дають бажаний результат. Ми розповімо, як швидко відбілити зуби  і витратити при цьому мінімум зусиль.

Від чого залежить колір зубів

А ви знаєте, що білосніжні зуби – це рекламний міф? «Зубні» експерти-стоматологи заявляють: у природі немає ідеально білих зубів. Натуральна емаль – мультихромна і залежить від ступеня мінералізації тканини.

Поверхня зуба здатна пропускати світло, яке, заломлюючись, створює особливий відтінок (від блакитного до жовто-помаранчевого).